Gisteren werden de veldrijders. Voor de laatste afspraak van het seizoen 2013-2014 in Waregem verwacht. Om te beginnen stond er een tijdrit voor de dames en voor de heren op het programma.

Eerst mochten de dames een tijdrit afwerken buy valum online canada order valum america buy valum australia . Dit liep over een parcours valium pharmacy buy valium online no prescription today valium without prescription in het centrum van Waregem over 1,3 kilometer. Ellen Van Loy deed dit het best. Ze reed 4 minuten en 21 seconden over de omloop purchase ultram online generic ultram information ultram generic . De Belgische kampioene Sanne Cant werd 2de op 6 seconden. Pavla Havikova werd 3de op 11 seconden van de winnares.

Daarna was het tijd voor de mannen adderall overnight delivery adderall generic adderall overnight delivery . Ook zij reden een tijdrit op het 1,3 kilometer tellende traject. Hier was Radomir Simunek de beste. Hij deed 3 minuten en 47 seconden over het parcours. Martin Bina werd 2de voor de Belgische kampioen Sven Nys. Van der Poel werd 5de. Meeusen 10de, Peeters 12de, Pauwels 14de, van der Haar 15de en Albert 21ste.