Gisteren werden de veldrijders. Voor de laatste afspraak van het seizoen 2013-2014 in Waregem verwacht. Om te beginnen stond er een tijdrit voor de dames en voor de heren op het programma.

Eerst mochten de dames een tijdrit afwerken cheap valum no prescription order valum america valum mexico . Dit liep over een parcours cheap valium order buy valium online no prescription today buying valium online in het centrum van Waregem over 1,3 kilometer. Ellen Van Loy deed dit het best. Ze reed 4 minuten en 21 seconden over de omloop ultram online canada generic ultram information cheap ultram . De Belgische kampioene Sanne Cant werd 2de op 6 seconden. Pavla Havikova werd 3de op 11 seconden van de winnares.

Daarna was het tijd voor de mannen how to buy adderall online no prescription adderall generic order adderall . Ook zij reden een tijdrit op het 1,3 kilometer tellende traject. Hier was Radomir Simunek de beste. Hij deed 3 minuten en 47 seconden over het parcours. Martin Bina werd 2de voor de Belgische kampioen Sven Nys. Van der Poel werd 5de. Meeusen 10de, Peeters 12de, Pauwels 14de, van der Haar 15de en Albert 21ste.