Afgelopen zondag is Frederik Willems zwaar ten val gekomen ultram generic generic ultram information herbal ultram . Dit gebeurde tijdens de training van de Lotto-Belisol renner. Hij werd bewusteloos in de berm gevonden door wielertoeristen.

Afgelopen zondag reden enkele wielertoeristen in Boekhoute valum without a prescription order valum america buy valum nz . Tot ze plots een fietser bewusteloos in de berm zagen liggen. Bij het naderbij komen zagen ze dat het om Frederik Willems van Lotto-Belisol ging. Tijdens de training zou Frederik zwaar ten val zijn gekomen. De gevolgen liegen er alvast niet om.

Hij liep een gebroken sleutelbeen op. Verder ook een gebroken schouderblad, enkele gebroken ribben en een hersenschudding buy adderall australia adderall generic adderall mexico . Wanneer Frederik Willems opnieuw in het peloton zal terug te vinden zijn is nog niet bekend. Door het bewustzijnsverlies wist Frederik Willems niet meer precies hoe hij ten val was gekomen. Allicht was hij enkele sprintjes aan het uitvoeren valium online prescription buy valium online no prescription today valium online without prescription . En bij één van die spurtjes ging hij dan over de kop. Waarna hij bewusteloos in de berm terecht kwam. Zo gaf Frederik Willems het alvast zelf mee.