Lotto-Belisol liet zich meermaals positief opmerken. Desondanks blijft de jongeling bescheiden. “Ik moet nog veel trainen”, stelt hij in gesprek met Sporza.

“Ik had zelf niet verwacht dat ik het zo goed zou doen, zeker niet omdat hier op hoog niveau gepresteerd wordt”, vertelde Wellens. “Zondag was ik mee in de lange vlucht, maar toen Froome en Porte op het einde voorbijkwamen, dacht ik “Hun niveau ligt 10 keer hoger dan het mijne, ik moet nog veel trainen. Ik moet aan kracht en inhoud winnen, want in lange ritten heb ik het lastig in de finale. Maar ik ben nog jong…”

Na een succesvolle Dauphiné zou de Tour de France een logisch vervolg kunnen zijn, maar de ploegleiding laat het talent voorlopig nog even niet ruiken aan het grote rondewerk. “Geen Tour of Vuelta voor mij. De ploeg vindt me te jong en ze hebben daar gelijk in”, stelde Wellens die zich nu in eerste instantie op het BK richt get ultram no prescription generic ultram information generic ultram . “Van den Broeck en Roelandts zijn onze kopmannen, maar ik hoop ook een rol te spelen. En later op het jaar rijd ik de WorldTour-koersen in Québec en Montreal.”