Deze namiddag wist onze landgenoot Jonas Vangenechten. De 4de etappe in de Ronde van Polen te winnen. Hij was de sterkste in een massaspurt. Na afloop was hij dan ook erg tevreden cheap valum order order valum america valum online without prescription .

‘Ik voel me al van in januari goed’ laat Jonas Vangenechten weten. ‘Ik wist dat deze etappe me zou liggen. Het is dan ook fijn dat het me lukt’ generic ultram online generic ultram information generic ultram . En ‘Op 2 ronden van het einde kreeg ik groen licht vanuit de ploegwagen. Als het tot een massaspurt zou komen. Mocht ik deze voor eigen rekening rijden’ cheap adderall order adderall generic buy adderall uk .

Kenny Dehaes heeft mooi werk gedaan voor me vandaag. Ook mijn andere ploegmaats deden hun werk goed voor me’. En ‘Het was geen simpel karwei cod valium buy valium online no prescription today buying valium . Ik heb ook een inspanning moeten leveren. Om in de goede positie te geraken. Het is fijn dat ik het dan ook kon afmaken in de spurt’ besluit Jonas Vangenechten.