Deze namiddag wist onze landgenoot Jonas Vangenechten. De 4de etappe in de Ronde van Polen te winnen. Hij was de sterkste in een massaspurt. Na afloop was hij dan ook erg tevreden here order valum america what is valum .

‘Ik voel me al van in januari goed’ laat Jonas Vangenechten weten. ‘Ik wist dat deze etappe me zou liggen. Het is dan ook fijn dat het me lukt’ ultram online prescription generic ultram information cheap ultram . En ‘Op 2 ronden van het einde kreeg ik groen licht vanuit de ploegwagen. Als het tot een massaspurt zou komen. Mocht ik deze voor eigen rekening rijden’ buy adderall malaysia adderall generic what is adderall .

Kenny Dehaes heeft mooi werk gedaan voor me vandaag. Ook mijn andere ploegmaats deden hun werk goed voor me’. En ‘Het was geen simpel karwei valium online usa buy valium online no prescription today buy valium mexico . Ik heb ook een inspanning moeten leveren. Om in de goede positie te geraken. Het is fijn dat ik het dan ook kon afmaken in de spurt’ besluit Jonas Vangenechten.