Afgelopen zaterdag kwam er zoals u reeds wist. Een einde aan de rittenkoers te Polen. De slotetappe bestond uit een individuele tijdrit over 25 kilometer. We spraken met Kristof Vandewalle.

‘Ik heb al aardig wat tijdritten in mijn wielercarrière gewonnen’ laat Vandewalle weten. Maar dit keer was het toch specialer voor hem buy tramadol paypal how to buy tramadol online where to buy tramadol without prescription . Het was namelijk zijn 1ste tijdrit op WorldTour niveau. ‘Een mooie overwinning’ stelt Kristof Vandewalle.

‘Op meerdere plaatsen onderweg verloor ik tijd. Maar ik heb me helemaal gegeven. Daardoor wist ik deze tijdrit winnend af te sluiten’ gaat Kristof Vandewalle verder. Vorig jaar werd hij 4de in de tijdrit te Polen. ‘Indien ik hard blijf werken tijdens wedstrijden en trainingen. Denk ik wel dat ik nog kan groeien’ stelt hij.

Verderop in dit najaar zal Kristof Vandewalle. Nog aan de start komen in de Vuelta ga ik enkele ritten uitkiezen’ stelt Vandewalle. Het is niet de bedoeling dat ik er enkel de hoop ga vergroten’ besluit hij.