Kristof Vandewalle komt morgen met de nodige ambitie aan het vertrek van de individuele tijdrit op het WK in Florence. “Ik wil beter doen dan vorig jaar”, stelt de 28-jarige Belgische kampioen in gesprek met Sporza.

De Kortrijkenaar kende in ieder geval al een goede generale voor de individuele strijd tegen het uurwerk. Hij won zondag samen met zijn collega’s van Omega Pharma-QuickStep namelijk al goud op het onderdeel ploegentijdrit. Bovendien kon hij zodoende al kennismaken met het parcours, aangezien dat woensdag grotendeels hetzelfde zal zijn what is ativan buy ativan mexico buy ativan online usa . “Alleen de laatste kilometers zijn anders, die heb ik op video bekeken. Maar bijna iedereen die morgen rijdt, reed zondag ook. Dus dat is geen extra voordeel.”

Het parcours is, afgezien van een klimmetje in het begin, vrijwel vlak buy valium thailand buy valium online usa there . Desondanks stelt Vandewalle dat iedereen het toch aardig lastig gaat krijgen. “Het is een eentonig parcours zonder bochten waar je eens diep kunt ademhalen en de benen zuurstof geven. De concentratie zal heel belangrijk zijn”, aldus de Belg. “Dat bereik je door fris aan de start te komen en vanuit de auto moeten ze ook voor zo weinig mogelijk dode momenten zorgen ambien online usa buy ambien online canada ambien pharmacy . Als ze blijven aansporen, blijf je gefocust.”

‘Nu wil ik beter doen’

Vandewalle ziet voor woensdag vier uitgesproken favorieten: Tony Martin, Fabian Cancellara, Bradley Wiggins en Taylor Phinney. Over zijn eigen kansen is hij echter minder uitgesproken. “Voor mezelf is het moeilijk om een plaats te bepalen buy tramadol forum how to buy tramadol online where to buy tramadol without prescription . Alle goeie tijdrijders zijn hier bijna. Vroeger ontbrak er al wel eens eentje na een zwaar seizoen. Dit is mijn tweede WK, vorig jaar werd ik ziek tussen de ploegentijdrit en de individuele tijdrit. Ik werd 24e. Nu wil ik beter doen.”