De Nederlandse veldrijder Mathieu van der Poel. Nam vorige week deel aan de Baloise Belgium Tour. Wist van der Poel zich te verzekeren van een positie bij de vluchters. Tijdens de klim van de Côte les Cahottes. Liet hij de vluchters zelfs achter hem purchase ultram online generic ultram information buy ultram mexico .

Hij ging solo op zoek naar de leider op dat moment in de wedstrijd. Dit was onze landgenoot Greg Van Avermaet. Toch niet de minste zou je denken cod adderall adderall generic buy adderall online canada . Maar de 19-jarige Nederlander wist hem bij te benen.

‘Op televisie leek het allicht vlotjes te gaan’ geeft van der Poel mee. ‘Maar ik kan je verzekeren dat ik goed afgezen heb hoor how to buy valium online buy valium online no prescription today valium cod . Ik ben zeer tevreden over mijn prestatie in de verreden Baloise Belgium Tour‘ stelt hij.

‘Deze prestatie zal mij niet sneller naar de weg doen overschakelen. Ik ben aan BKCP-Powerplus verbonden tot en met 2017. En daarna zien we wel weer’ besluit Mathieu van der Poel.