Onze landgenoot Tim Wellens zal al minstens, tot eind 2015 bij Tim Wellens reed tot 1 juli 2012 bij de beloften van Lotto-Belisol. Sindsdien komt hij uit in het profteam van dezelfde wielerformatie. Hij liet zich al meermaals positief opmerken ultram online without prescription generic ultram information buy ultram fedex .

Zo wist Tim Wellens tijdens de recent verreden Ronde van Italie. In 2 etappes de 2de plaats in de uitslag van de dag te behalen adderall cheap adderall generic adderall online prescription . ‘Ik ben zeer gelukkig bij deze ploeg’ geeft Tim Wellens aan.

‘Ik kom aan de start in meerdere mooie wielerwedstrijden prescription valium buy valium online no prescription today cheap valium no prescription . En de leiding zorgt ook voor nog geen te druk programma. Zodat ik voldoende rust tussendoor kan nemen. Ik voel me steeds verder groeien’ besluit Tim Wellens.