Dat zijn alvast de woorden van de vele renners in de Ronde van Polen. En daar kunnen we enkel maar met akkoord gaan als we we de tijden bekijken.

Zo moesten de renners nog om 22u aan tafel om te eten na de 1ste rit. De renners hadden tijdens die rit 225 kilometer gereden. En ook in andere ritten is het allesbehalve beter geregeld. Zo waren meerdere teams gisteren pas tegen 19.30u a 20u in het hotel aangekomen.

De renners moesten deze ochtend reeds kort na 07u vertrekken. Om dan nog 2 uur in de bus richting de startplaats te zitten valium generic buy valium online usa valium online uk . Na de etappe die over 246 kilometer loopt. Zijn de ploegbussen momenteel onderweg voor een rit van zo’n 120 kilometer. Dus ook vandaag zullen ze weer laat aan tafel kunnen in hun hotel.

Zo vonden o.a onze landgenoot Maxime Monfort, de Nederlander Ramon Sinkeldam. En andere renners zoals Capecchi, Bewley en Sacha Modolo dit onbegrijpelijk. Hopelijk gaat de organisatie dit tijdens de volgende editie allemaal beter regelen.