De Belg Thomas De Gendt (VacanSoleil-DCM) heeft de slotetappe in de ronde van Catalonië gewonnen. Hij was op de Montjuich-helling in Barcelona de snelste van een groep van vier. De Ier Daniel Martin (Garmin-Sharp) eindigde in het pak en kon zijn leiderstrui verdedigen. Hij steekt de eindzege op zak generic ultram generic ultram information information about ultram no prescription .

Een vlucht met tien kleurde de laatste rit richting Barcelona in Catalonië. Met Jurgen Vandewalle in deze kopgroep werd 8 keer de Montjuich beklommen. Het peloton kon de vluchters op 23 kilometer van de streep weer grijpen en een massaspurt leek in de maak order adderall online adderall generic buy adderall usa . Maar de Belgen zijn in hun sas in Spanje, dat bewees Gianni Meersman eerder al met twee zeges. Zo ook de Belgen Thomas De Gendt en Tim Wellens. Zij kregen Kiserlovski, David Lopez en Michele Scarponi mee.

Tim Wellens moest wel nog lossen, maar de andere vier zouden de dagzege uitmaken. De Gendt was de snelste en pakt zo de eerste zege van het jaar voor de Nederlandse ploeg VacanSoleil. Samuel Dumoulin was de snelste van het peloton en eindigde vijfde there click here cod accutane . Daniel Martin was attent en is eindwinnaar. Een man om in het oog te houden voor de Waalse klassiekers. Door zijn vierde plaats wipt Michele Scarponi nog over Quintana naar de derde plaats in het eindklassement buy priligy forum visit us buy priligy forum . Jurgen Van Den Broeck eindigt negende.

Uitslag etappe:

  1. Thomas De Gendt (VacanSoleil-DCM)
  2. David Lopez (Team Sky)
  3. Robert Kiserlovski (Radioshack – Leopard)
  4. Michele Scarponi (Lamre-Merida)
  5. Samuel Dumoulin (AG2R La Mondiale)

Algemeen klassement:

  1. Daniel Martin (Garmin-Sharp)
  2. Joaquim Rodriquez (Katusha)
  3. Michele Scarponi (Lampre-Merida)
  4. Nairo Alexander Quintana (Movistar)
  5. Bradley Wiggins (Team Sky)