Na de tijdritten. Stond er een soort van veldrit op de renners te wachten. Het kwam aan het eind tot een sprint met 3. Deze werd gewonnen door Sven Nys voor van der Haar en Albert.

Jim Aernouts wou er nog wat van maken in Waregem. Hij reed aan de leiding tot in de voorlaatste ronde. Hij was reeds meteen na de start vertrokken. In de voorlaatste ronde besloot van der Haar dan om te vertrekken. Maar dat lieten de Belgische kampioen Sven Nys en Niels Albert niet zomaar gebeuren.

Ze bleven bij Lars van der Haar tot in de laatste rechte lijn. Hier zouden de 3 gaan sprinten voor de laatste overwinning van het seizoen cheapest valium buy valium online usa order valium america . Deze laatste zege zou uiteindelijk richting Sven Nys gaan. Van der Haar werd nog 2de voor Albert. Nu is het veldritseizoen 2013-2014 geheel afgelopen voor de crossers.

Ook de dames mochten dit parcours eerst afwerken. Hier ging de zege naar de eveneens Belgische kampioene Sanne Cant. Ellen Van Loy werd 2de voor Pavla Havlikova. En dit ook na een spurt in de laatste rechte lijn. Fijne vakantie aan alle crossers en tot volgend seizoen.