Gisteren wist Michael Rogers de etappe over 237 kilometer te winnen. Hij was na afloop dan ook erg opgelucht.

‘Ik probeerde om mijn medevluchters reeds te verlaten tijdens de laatste klim’ geeft Rogers aan. ‘Maar ik geraakte niet weg van hen. Tijdens de afdaling lukte het me dan toch’ generic accutane click here buy accutane no prescription .

Even voordien in die afdaling. Liet Rogers aan Voeckler weten: ‘Je gaat mij deze ritzege niet afsnoepen’. En dan was Rogers gaan vliegen. Hij wist solo naar de zege te rijden here visit us buy priligy online usa .

‘Ik heb aardig wat risico’s genomen in die afdaling’ gaat Rogers verder. ‘Maar of ik nu viel in die afdaling of de etappe won. Ik zette alles op het spel’.

En ‘Ik heb in het voorjaar erg hard gewerkt om goed te zijn in deze Tour discount ativan buy ativan mexico ativan without prescription . Het is mooi dat ik dit met een ritzege kan bekronen. Ik snak nu meer naar een etappe dan vroeger. Ik durf meer risico’s te nemen. En vandaag met resultaat zo blijkt’