Het zat dit jaar nog niet mee voor Tom Boonen. De voorbereiding op het seizoen verliep al niet probleemloos. Een operatie aan zijn elleboog en aanhoudende griep verstoorden de opbouw naar een hoogvorm. Het zijn toch enkele weken die je niet meer kan terughalen buying ativan online buy ativan mexico cod ativan . Zowel bij Boonen zelf als bij zijn entourage hoorde je dan ook steeds meer stemmen opgaan dat men Boonen eerder moest verwachten tegen Parijs-Roubaix. Is dat na zijn val in Gent-Wevelgem nog steeds realiseerbaar?

Boonen wilde vlak voor de Kemmelberg opschuiven naar helemaal voorin in het peloton om op 65 kilometer echt aan de finale te beginnen. Net op dat moment wordt hij gehinderd en ging hij met een smak neer where to buy valium without prescription buy valium online usa cheap valium . Een verhoogd fietspad was zijn landingsbaan. Het zag er niet al te fraai uit op de beelden. De Belgische kampioen bleef lang zitten, trok grimassen en geraakte moeizaam op zijn fiets click here buy ambien online canada cheapest ambien . De kopman van OPQS stapte dan ook niet onverstandig uit de koers na de beklimming van de Kemmelberg.

Zelfs spreekt Boonen vooral over pijn. Hij kwam neer op de rechterknie, die door de val gezwollen is order tramadol how to buy tramadol online click here . Boonen wil vooral afwachten en kijken hoe de knie reageert de komende dagen. Maandag volgt een diagnose. Mogelijk rijdt de winnaar van de Ronde van Vlaanderen vorig jaar nog de Driedaagse De Panne – Koksijde. Dit stond oorspronkelijk niet ingepland, maar is een laatste poging om het vormpeil omhoog te trekken met het oog op Parijs-Roubaix. “Hij heeft de kilometers nodig”, bevestigt ploegleider Lefevre.