De Belgische kampioen veldrijden kon zijn stempel niet drukken op de cross te Oostmalle. Hij diende het gewoon te ondergaan. Sven Nys werd 10de in de uitslag.

Het liep vandaag (gisteren) voor geen meter’ begint Sven Nys. ‘Vermits ik al wat ouder ben. Kan ik niet meer zo ver over de limiet gaan. De tussensprint wist ik nog te behalen. Maar dan was het over voor mij. Albert zijn tempo lag veel te hoog. Ik had de cross van daags voordien te Lebbeke in de benen’ get valium no prescription buy valium online usa generic valium .

‘En Niels Albert besloot om forfait te geven. Dan wist ik in principe al voldoende. Ook Meeusen reed er. Hij reed wel een sterke cross. Maar hier speelt de leeftijd dan mee natuurlijk. Ik ben alvast tevreden met de eindzege in de BPost Bank-trofee. Woensdag nog eens alles geven in Waregem. En dan gaat de riem er geheel even af’ besluit Sven Nys.