Vandaag is het rustdag 2 in de Ronde van Frankrijk. Ook Mark Cavendish maakte van deze gelegenheid gebruik. Om nog eens goeiedag aan zijn Omega Pharma-Quick Step maten te zeggen.

Zoals u weet is Mark Cavendish sinds etappe 1 uit de Tour verdwenen. Hij kwam door zijn eigen schuld ten val in de eindsprint. Door de opgelopen kwetsuren diende hij de Ronde van Frankrijk te verlaten. Vermits Mark Cavendish ook op de Omega-Pharma-Quick Step persconferentie aanwezig was what is ambien buy ambien online canada cheap ambien .

Kon de media hem even aan de tand voelen. ‘Momenteel ben ik met mijn revalidatie bezig’ begon Cavendish. ‘Ik kan u zeggen dat mijn arm nog steeds pijn doet. En dat ik nog niet weet wanneer ik terug in competitie zal gaan koersen. Ik ging door een moeilijke periode na mijn val. Die ik zelf veroorzaakte natuurlijk’ buy tramadol no prescription how to buy tramadol online buy tramadol online no prescription today .

‘Vele fans staken me een hart onder de riem. Door me tweets en brieven te sturen’ aldus Mark Cavendish. Cavendish was sinds 2007 jaarlijks bij de Ronde van Frankrijk aanwezig. ‘Ik weet dat mijn ploegmaats al mooi werk gedaan hebben tijdens deze Tour. Daarom wil ik ze ook even komen feliciteren’ besluit de Brit.