Nick Nuyens (Garmin-Sharp) heeft nog niet veel plezier gehad aan zijn overstap naar Garmin-Sharp. De winnaar van de Ronde van Vlaanderen 2011 blijft maar sukkelen met kwetsuren. In een interview met Sporza vertelde hij dat hij niet meer zorgeloos heeft kunnen rondrijden sinds die overwinning. Een val vorig jaar in Parijs-Nice speelt hem nu nog steeds parten cheap valium no prescription buy valium online no prescription today cheap valium order . Hij brak toen zijn heup. Diezelfde heup is nog niet volledig hersteld; de heupspier is te zwak.

Eerder deze week liet Nuyens al weten dat hij zijn voorjaar zou staken als er geen beterschap kwam in de E3 Harelbeke accutane online canada click here accutane generic . Na 100 kilometer stapte de Bom van Bevel uit de koers.

Nick Nuyens vertelt aan Sporza:
“De spier aan mijn heup is nog te zwak. Ik kan niet duwen op mijn pedalen en dan ga je compenseren order priligy america visit us buy priligy thailand . Het is een kettingreactie.
Ik ga nu een krachtprogramma samenstellen met kinesist David Bombeke. Ik moet die spier apart trainen, want op de fiets is dat onmogelijk buy ativan uk buy ativan mexico buying ativan . Ik weet dus wat ik moet doen. Ik had geen andere keuze. Ik kon de ploeg helemaal niks bijbrengen buy valium mexico buy valium online usa buy valium forum . Je kan zelfs niet van een voorjaar spreken.Ik zit met heel wat frustraties. Ik kon het peloton met moeite volgen there buy ambien online canada ambien cheap . Tot aan de Omloop voelde ik mij goed, maar daarna is het alleen maar minder geworden. De belasting werd te groot. Het was echt aanmodderen buy tramadol us how to buy tramadol online generic tramadol . Ik moet mijn focus nu verleggen en andere doelen stellen. Ik moet toegeven dat ik zelf ook met twijfels zit, maar ik moet geduldig zijn en doorzetten. Iedereen verzekert mij dat ik weer op mijn niveau zal komen.”