Ook op dag 1 van de maand augustus moest er gekoerst worden. En deze keer lagen de na-tourcriteriums. In het Nederlandse Heerlen en het Belgische Sint-Niklaas.

Heerlen

In Heerlen waren de zegebloemen voor Tom Dumoulin. Sebastian Langeveld werd 2de. Tot slot voor het podium. Werd Niki Tersptra 3de cheap ultram generic ultram information ultram pharmacy . 3 Nederlanders op het podium dus.

Sint-Niklaas

Voor het eerst mocht een nieuw organisatieteam dit na-Tourcriterium organiseren. Voor editie 6 van dit event werden o.a volgende renners aan de start verwelkomd: Nys, Trentin, Paolini, Costa, Keisse en de gele trui Vincenzo Nibali.

Maar behalve het Na-Tourcriterium voor de profs. Waren er nog heel wat meer activiteiten te bekijken order adderall adderall generic get adderall no prescription . Zo begon de dag al om 15u in de namiddag. Dan werden er 11 rondjes afgewerkt door handbikers. Daarna waren er 2 jeugdwedstrijdjes. Om daarna verder te gaan met een individuele tijdrit voor de profs.

Vanaf 17.30u vertrokken de renners 1 per 1 valium uk buy valium online no prescription today get valium no prescription . Zo konden de toeschouwers de renners goed aanschouwen. Deze tijdrit werd door Glenn Rotty gewonnen. Hij deed 2 minuten en 52 seconden over het 2km tellende parcours.

De tijdrit is nog maar pas afgelopen. Of enkele renners tonen zich achter derny’s. Over 10 rondjes weet Iljo Keisse de finish het snelst te bereiken buy accutane forum click here cheapest accutane . Daarna mochten de renners het parcours aanschouwen vanuit mooie cabrio’s. Naast de toppers uit het deelnemersveld. Reden ook Lucien Van Impe en Roger De Vlaeminck mee in een cabrio.

Na dit alles moest er natuurlijk nog echt gekoerst worden. Omstreeks 19.45 weerklonk het startschot buying priligy visit us cheap priligy order . Voor het 6de Vio Na-Tourcriterium door de straten van Sint-Niklaas. Goed voor 45 rondjes van zo’n 2 kilometer. Of 90 kilometer wedstrijd in zijn geheel. De zege ging naar de wereldkampioen Rui Costa. Positie 2 was voor Vincenzo Nibali. Plaats 3 ging naar Matteo Trentin.