Luka Mezgec heeft opnieuw toegeslagen in de Ronde van Catalonië. De 24-jarige Sloveen van Giant-Shimano was ook in de tweede etappe de sterkste in de massaspurt. Hij haalde het ruim voor de Italianen Roberto Ferrari en Daniele Ratto.

De tweede rit van de Spaanse rittenkoers, die het peloton voer van Mataró naar Gerona over een afstand van 168 kilometer, was een zware dobber voor het wielergilde. Niet zozeer vanwege het profiel (dat niet al te lastig was), maar meer door de barre weersomstandigheden generic priligy information visit us there . Het peloton kreeg namelijk te maken met hevige regenval en de nodige wind.

Toch besloten een aantal dapperen om al vroeg in de aanval te gaan. Al in de eerste kilometer zeiden Jérôme Baugnies, Maxim Belkov, Marek Rutkiewicz, Tomasz Marczynski, Michel Koch en Thomas Voeckler de meute vaarwel . Het peloton liet het zestal begaan, maar hield de achterstand (maximaal 2 buy ativan online usa buy ativan mexico generic ativan .50) binnen de perken. Op een kleine dertig kilometer van de meet ging Voeckler vervolgens solo, maar met nog vijf kilometer voor de wielen werd ook hij ingerekend, waarna Giant-Shimano Mezgec met succes naar zijn tweede opeenvolgende zege in Catalonië piloteerde.

Door de zege blijft de Sloveen ook nog een dag langer in het bezit van de leiderstrui. Al lijkt de kans zeer klein dat dat morgen ook nog het geval is, aangezien er dan een pittige bergrit op het programma staat; voer voor de échte favorieten voor de eindzege dus buy valium canada buy valium online usa buy valium australia . En daar zal Richie Porte in ieder geval niet meer bij zijn. De Australiër van Sky, die gisteren al ruim drie minuten aan zijn broek kreeg, haalde vandaag de finish niet eens. Hij voelde zich té ziek om de strijd voort te zetten, zo luidde de uitleg in het Britse kamp.

Ronde van Catalonië, etappe 2: Mataró-Girona: (168 km)

1. flag-si Luka Mezgec (Giant-Shimano) 168 km in 3u57’49″
2. flag-it Roberto Ferrari (Lampre-Merida) allen z.t.
3 buy tramadol usa how to buy tramadol online buy tramadol nz . flag-it Daniele Ratto (Cannondale)
4 here generic ultram information ultram cod . flag-fr Julian Alaphilippe (Omega Pharma-QuickStep)
5. flag-de Marcus Burghardt (BMC)

Algemeen klassement:

1. flag-si Luka Mezgec (Giant-Shimano) in 8u06’42″
2 generic valum order valum america buy valum uk . flag-it Roberto Ferrari (Lampre-Merida) op 0’14″
3. flag-au Leigh Howard (Orica GreenEDGE) z.t.
4. flag-fr Julian Alaphilippe (Omega Pharma – Quick-Step) op 0’16″
5. flag-it Daniele Ratto (Cannondale) z.t.