Luka Mezgec zag zichzelf na de eerste etappe van de Ronde van Catalonië terug op de hoogste trede van het podium.  Ondanks een zware werkdag, was hij in staat om aan het eind van de rit toch het zegegebaar te maken. “Mijn ploeggenoten hielpen me er doorheen”, stelde de hoofdpersoon na afloop van zijn gewonnen rit order valum america order valum america click here .

“Het was een ontzettend zware dag en ik leed ook wel ‘n beetje op de beklimmingen, maar mijn ploeggenoten hielpen me er doorheen en ondersteunden me geweldig”, stelde de 24-jarige Sloveen op de officiële webstek van Giant-Shimano. “Met nog drie kilometer voor de boeg bracht Warren Barguil me in stelling, waarna Georg Preidler me met nog 1 kilometer op de teller helemaal naar voren reed ultram online uk generic ultram information buy ultram thailand . Daarna verloor ik wat plaatsen en moest ik me van ver terugvechten. Iemand probeerde me nog in te sluiten, maar ik was in staat om een gaatje te vinden en de winst te pakken adderall mexico adderall generic buy adderall in mexico .”

En dat betekende voor de spurter van Giant alweer zijn tweede zege van het seizoen, na zijn winst in de Handzame Classic van vrijdag. “Die zege was uitermate goed voor het zelfvertrouwen valium cheap buy valium online no prescription today order valium america . Dat, in combinatie met goede benen en een dito ploeg maakt hét verschil.”

De winnende spurt van Mezgec: