De ploegleider van Sunweb-Napoleon Games Jurgen Mettepenningen. We spreken hier dan over de UCI veldritcommissie en de organisatoren van veldritten. Ze zijn dan toch wel een belangrijke partij vergeten’ aldus Mettepenningen.

‘De veldrijders worden volgens mij nog steeds door de veldritteams voorzien purchase adderall online adderall generic adderall without a prescription . En wij moeten het dan maar later vernemen’. En ‘Het is niet omdat Sven Nys vanaf januari op Trek gaat rijden. Dat we nu plots allemaal in Amerika moeten gaan crossen’ valium online prescription buy valium online no prescription today discount valium .

‘Toch wel vreemd. De organisatoren van de veldritten wel. En wij als ploegleiders zijn niet uitgenodigd’ klinkt het bij Jurgen accutane overnight delivery click here what is accutane . ‘Maar crossen in Amerika lijkt me niet zinvol’.Begin eerst eens met de Europese landen’.

‘Laat daar een Superprestige of Bpost Bank Trofee manche doorgaan priligy canada visit us get priligy no prescription . Een WK in de Verenigde Staten is ok. Maar een klassementswedstrijd op Amerikaanse bodem organiseren is te ver gezocht’ besluit Jurgen Mettepenningen.