De ploegleider van Sunweb-Napoleon Games Jurgen Mettepenningen. We spreken hier dan over de UCI veldritcommissie en de organisatoren van veldritten. Ze zijn dan toch wel een belangrijke partij vergeten’ aldus Mettepenningen.

‘De veldrijders worden volgens mij nog steeds door de veldritteams voorzien adderall online canada adderall generic cheap adderall online . En wij moeten het dan maar later vernemen’. En ‘Het is niet omdat Sven Nys vanaf januari op Trek gaat rijden. Dat we nu plots allemaal in Amerika moeten gaan crossen’ here buy valium online no prescription today order valium online .

‘Toch wel vreemd. De organisatoren van de veldritten wel. En wij als ploegleiders zijn niet uitgenodigd’ klinkt het bij Jurgen where to buy accutane without prescription click here prescription accutane . ‘Maar crossen in Amerika lijkt me niet zinvol’.Begin eerst eens met de Europese landen’.

‘Laat daar een Superprestige of Bpost Bank Trofee manche doorgaan buy priligy mexico visit us buy priligy online canada . Een WK in de Verenigde Staten is ok. Maar een klassementswedstrijd op Amerikaanse bodem organiseren is te ver gezocht’ besluit Jurgen Mettepenningen.