Eerder deze maand bracht een anonieme getuigenis in het NRC Handelsblad wereldkampioen Philippe Gilbert in opspraak. Zijn voormalig ploegleider bij Lotto Belisol, Jan Mathieu, zou extra cortisonen toedienen om de prestaties te bevorderen. De 30-jarige Belg reed van 2009 tot en met 2011 voor het toenmalige Silence-Lotto cheap ultram generic ultram information order ultram online . Hij brak er helemaal door en plaatste het hoogtepunt van zijn carrière in 2011, waar hij overal meedeed voor winst.

Gilbert ontkende het gebruik van doping niet, maar zei dat ‘hij zijn job op de best mogelijk en serieuze manier deed cheap adderall no prescription adderall generic where to buy adderall without prescription .’ ‘Ik won koersen voor en na mijn tijd bij Lotto en deed dat meestal op dezelfde manier. Ik hoop dat ik daarmee voldoende heb gezegd over de zaak’, vervolgde hij buy valium nz buy valium online no prescription today how to buy valium online . Een antwoord dat bij velen toch wat wenkbrauwen deed fronzen.

Vandaag verschijnt een artikel op Cyclingnews buy accutane australia click here here .com waarin ploegleider Marc Sergeant zijn ploegdokter en zo ook Gilbert steunt:

‘We werken al 9 jaar met deze dokter. In al die jaren hebben we nooit klachten over hem gehad order priligy america visit us buy priligy australia . Als er iets van de beschuldigingen aan zou zijn, had ik allang een waarschuwing of een opmerking gekregen. Vandaag de dag houden dokters ook nauwkeurig gebruik van medicijnen bij. Ze moeten ook een rapport over zo’n dingen inleveren bij de UCI. Van de UCI hebben we nooit een telefoontje gekregen.’