Afgelopen woensdag vond etappe 2 door de Pyreneeën plaats. Of etappe 17 uit de Ronde van Frankrijk 2014. Op Pla d’Adet bleek Rafal Majka de sterkste te zijn how to buy ultram online no prescription generic ultram information how to buy ultram online . Tot grote vreugde van Oleg Tinkov.

De 2de etappe door de Pyreneeën was na de langste daags voordien. Meteen ook de kortste etappe uit deze tour. Goed voor 124 kilometer wedstrijd. Maar een vlakke rit werd het allesbehalve. Toch schoten er al renners vooruit vanaf het kilometer 0 bord. 8 Renners om precies te zijn. Maar Katusha liet hen niet ver begaan vanuit het peloton.

Tijdens deze etappe reed men ook 17 kilometer door Spanje. Om vanuit Spanje aan de Col du Portillon te komen. Slagter was de eerste vluchter die het vooraan voor bekeken hield valum cheap order valum america buying valum online . Tijdens de klim kwamen er meerdere aanvallen uit het peloton. De kopgroep van 7 renners werd uitgebreid naar 22 renners. O.a Mollema, Jurgen Van den Broeck, Majka en Rodriguez waren mee.

In de vallei tussen de Col du Portillon en Col de Peyresourde. Reed Kiryienka weg bij de 22 vluchters. Op de top van de Peyresourde had hij al 1 minuut voorsprong. Roche en Herrada waren de achtervolgers met dienst. Tijdens de beklimming van de Col de Val Louron-Azet kwam het vooraan opnieuw samen. In het peloton stond de deur ondertussen wijd open.

We beginnen aan de slotklim (Pla d’Adet). Daar reden 4 renners weg uit de kopgroep. Rolland, Moinard, Roche en Visconti om precies te zijn. Visconti trok al gauw alleen verder. Even later wist Majka bij hem vooraan te komen aansluiten. Er zijn dan nog 5 kilometers af te leggen. In het peloton demarreert Nibali. Peraud wist de gele leiderstrui te volgen. Zij staken Mollema onderweg voorbij.

Majka liet Visconti achter in de slotkilometers. Rafal Majka wist de etappe eveneens te winnen. Op die manier wist hij aardig wat punten voor de bolletjestrui te sprokkelen. Visconti kwam als 2de over de streep op 29 seconden achterstand. Daarna volgde dan de gele trui Nibali op 46 seconden. De witte trui was voor Pinot. De prijs voor de strijdlust ging naar Bardet herbal adderall adderall generic what is adderall .

Uitslag rit 17: Saint-Gaudens – Saint-Lary-Soulan (Pla d’Adet)
1. flag-pl Rafal Majka (Tinkoff-Saxo) in 3u05m23s
2. flag-it Giovanni Visconti (Movistar) op 29s
3. flag-it Vincenzo Nibali (Astana Pro Team) op 46s
4. flag-fr Jean-Christophe Peraud (AG2R La Mondiale) in z.t.
5. flag-it Alessandro De Marchi (Cannondale) op 49s
6. flag-fr Pierre Rolland (Europcar) op 52s
7. flag-lu Fränk Schleck (Trek Factory Racing) op 1m12s
8. flag-nl Bauke Mollema (Belkin) in z.t.
9 valium generic buy valium online no prescription today buy valium thailand . flag-ie Nicolas Roche (Tinkoff-Saxo) op 1m25s
10. flag-es Alejandro Valverde (Movistar) op 1m35s

Klassement na rit 17:
1. flag-it Vincenzo Nibali (Astana Pro Team)
2. flag-es Alejandro Valverde (Movistar Team) op 5m26s
3. flag-fr Thibaut Pinot (Equipe FDJ.fr) op 6m00s
4. flag-fr Jean-Christophe Peraud (AG2R La Mondiale) op 6m08s
5. flag-fr Romain Bardet (AG2R La Mondiale) op 7m34s
6. flag-us Tejay van Garderen (BMC Racing Team) op 10m19s
7. flag-nl Bauke Mollema (Belkin Pro Cycling) op 11m59s
8. flag-nl Laurens ten Dam (Belkin Pro Cycling) op 12m16s
9. flag-cz Leopold König (Team NetApp-Endura) op 12m40s
10. flag-fr Pierre Rolland (Europcar) op 13m15s