Ook Niels Albert hartritmestoornissen vastgesteld.

Klaas Lodewyck vatte met de Ronde van Wallonie zijn competitie weer aan here how to buy tramadol online discount tramadol . Hij kwam eerder dit seizoen (25 juni) ten val. Hierbij brak de 26-jarige landgenoot zijn sleutelbeen.

Dan stelde men deze hartritmestoornissen voor het eerst vast. Tijdens die Waalse rittenkoers buy valum fedex order valum america purchase valum . ‘We hebben met de ploeg meteen besloten om hem op non actief te zetten’.

‘We gaan hem nu verdere onderzoeken laten ondergaan. Om te zien wat er precies verder moet gebeuren daarna’ geeft de BMC ploegdokter Testa mee.

‘Ik voel me hier niet goed bij’ stelt Klaas Lodewyck. ‘Ik zit precies in een nachtmerrie. Afgelopen week zat ik praktisch elke dag in het ziekenhuis. Om tests op me te laten uitvoeren’ aldus Lodewyck.