De Nederlander Wilco Kelderman. Is momenteel aan zijn voorbereiding. Richting de Ronde van Spanje bezig. Deze Spaanse rittenkoers vat aan op zaterdag 23 augustus.

Deze voorbereiding verloopt via de Wilco Kelderman momenteel aan de slag is. ‘De etappe verliep goed voor me’ wist Kelderman over de etappe van gisteren te vertellen valium overnight delivery buy valium online no prescription today cheap valium order . ‘Al was het wel een erg steile en zware slotklim voor me’. Kelderman wist als 6de over de streep te komen generic accutane click here accutane uk .

‘Ik ben wel blij met deze prestatie. Dit geeft me een goed gevoel met het oog op de Ronde van Spanje‘ laat Kelderman weten information about priligy no prescription visit us priligy canada . ‘Ik deed nog een poging om aan te pikken bij de latere winnaar Danielson. Maar zijn tempo kon ik niet aan. Ik diende mijn eigen tempo te volgen’ besluit Wilco Kelderman.