Alberto Contador is zoals u weet niet meer in de Tour de France actief. Afgelopen maandag kwam hij stevig ten val. Met een gebroken scheenbeen tot gevolg cheap adderall adderall generic adderall cheap .

De Spanjaard kwam in de afdaling van Le Petit Ballon ten val. Op een recht stuk weg reed hij wel 70km per uur valium canada buy valium online no prescription today cheap valium order . En dan kwam er plots een bult in de weg.

‘Ik reed daar nogal stevig door how to buy accutane online click here discount accutane . En ik had op dat moment mijn stuur niet zo stevig vast’ stelt Contador. ‘Waardoor ik de controle over mijn fiets meteen verloor order priligy online visit us priligy dosage . Ik kwam daardoor erg stevig ten val’.

Alberto Contador heeft de Tour gisteren op de rustdag verlaten cheap ativan order buy ativan mexico buy ativan mexico . Hij is daarna met een prive vliegtuigje richting Spanje overgevlogen. Daar werd hij ondertussen nader onderzocht valium mexico buy valium online usa buy valium in mexico . Zijn seizoen lijkt voorbij te zijn.