De Fransman Nacer Bouhanni zal niet aantreden tijdens de Tour 2014. Zijn team Fdj.fr heeft hem niet in de voorselectie opgenomen. Al ligt Nacer Bouhanni hier zelf niet meteen wakker van.

Ik werd telefonisch door m’n ploegleider Madiot op de hoogte gebracht. Dat ik niet in de Tour de France 2014 voorselectie zit. Maar dat stoort me niet hoor’ geeft Bouhanni aan order ambien america buy ambien online canada ambien online usa . ‘Ik respecteer de keuze van het ploegmanagement. Het waarom en hoe hoefde ik dan ook niet te weten’. De ploegleider Madiot gaf meer uitleg bij zijn beslissing aan een Frans dagblad.

‘We mogen niet vergeten dat Bouhanni nog erg jong is. En dat hij de Ronde van Italië dit seizoen reeds gereden heeft’ gaat Madiot verder. ‘Nu voelt hij zich misschien nog wel goed’ stelt de ploegleider van Fdj there how to buy tramadol online tramadol dosage .fr. ‘Maar tijdens de Tour kan de vermoeidheid plots gaan opspelen. En dat willen we met deze keuze voor Démare vermijden. Bouhanni zal wel deelnemen aan het Franse kampioenschap.