Dit is het programma van Tosh Van der Sande in het najaar van 2020

Tosh Van der Sande heeft zijn wedstrijdprogramma voor de rest van het seizoen bekendgemaakt. De 29-jarige renner van Lotto Soudal begon het seizoen in de Tour Down Under, maar zag daar na de UAE Tour vanwege het coronavirus een einde aan komen.

Van der Sande hervat zijn seizoen op 1 augustus tijdens Strade Bianche. Hij wordt daar bij Lotto Soudal vergezeld door onder meer Philippe Gilbert en Stefano Oldani. Vervolgens staan Milaan-Turijn, Milaan-San Remo en de Ronde van Lombardije op zijn programma.

Na de serie Italiaanse wedstrijden volgen twee Franse koersen. Op 25 augustus rijdt hij de Bretagne Classic, voorheen bekend als de GP Plouay. Twee dagen later volgt een deelname aan de vierdaagse rittenkoers Tour Poitou-Charentes. Hierna volgt een uitstapje naar Canada, waar de GP Québec (11 september) en de GP Montréal (13 september) op het programma staan.

Bij een terugkeer in eigen land wacht Van der Sande deelnames aan de GP de Wallonie, de Waalse Pijl, Luik-Bastenaken-Luik en de Brabantse Pijl. De Amstel Gold Race wordt zijn laatste klassieker, voordat hij met de Vuelta 2020 zijn seizoen afsluit.

Voorlopig programma Tosh Van der Sande 2020

1 augustus: Strade Bianche
5 augustus: Milaan-Turijn
8 augustus: Milaan-San Remo
15 augustus: Ronde van Lombardije
25 augustus: Bretagne Classic
27 augustus: Tour Poitou-Charentes
11 september: GP Québec
13 september: GP Montréal
30 september: Waalse Pijl
4 oktober: Luik-Bastenaken-Luik
7 oktober: Brabantse Pijl
10 oktober: Amstel Gold Race
20 oktober: Vuelta a España 2020