Fabian zijn beste uitslag tijdens een WK wielrennen. Hij werd toen in 2011, 4de in de uitslag. Dit jaar heeft Cancellara zijn zinnen op positie 1 gezet there buy valium online no prescription today cheapest valium . ‘Die wereldtrui wil ik nog in mijn kast voor ik mijn fiets aan de haak hang’ laat Cancellara weten.

‘Ik zal er op het WK in Spanje alles aan doen om te winnen’ stelt Cancellara. ‘Maar ik ben al lang genoeg prof accutane uk click here accutane overnight delivery . Om te weten dat een koers onvoorspelbaar is. Vanaf nu richt de Zwitser zich voor 100% op het WK wielrennen 2014. In functie van dat WK Wielrennen stapte Cancellara. Reeds op rustdag 1 uit de Ronde van Frankrijk. ‘Ik ben nog niet op het parcours in Ponferrada geweest valium online prescription buy valium online usa valium without a prescription . Maar in die regio heb ik wel eerder al gekoerst’ laat de Zwitser weten buy ativan online usa buy ativan mexico ativan uk .

Tot slot liet Spartacus van Trek Factory Racing nog weten. Dat hij al heel wat video’s over het WK parcours heeft bekeken. Ook mensen uit zijn team en omgeving zijn al wel naar het WK parcours geweest. Op die manier heeft hij al heel wat informatie weten te verzamelen. ‘Ik wil in 2014 te Spanje of in 2015 te Amerika wereldkampioen op de weg worden’ besluit Fabian Cancellara.