Thomas De Gendt kon vandaag weer aanknopen met een overwinning. Nog maar zijn eerste van het seizoen. We zijn het niet gewoon van de sympathieke Belg. Vorige jaren wist hij ons altijd te plezieren in Parijs-Nice. Ook voor zijn ploeg is het pas de eerste keer dat er gejuichd kon worden. “Het tij is aan het keren”, zegt hij aan Sporza.

”Zondag had ik eerst ook geen goeie benen, maar elke plaatselijke ronde voelde ik mij beter. Ik ben naar de kopgroep gesprongen, waar we op het einde nog met zijn vieren zaten”, vervolgt de Belg. “Ik voelde mij de sterkste en de snelste. Zo’n klein groepje ligt mij wel. Het waren ook niet de snelste renners van het peloton die bij mij zaten. De puzzel viel perfect buy valium mexico buy valium online usa valium online without prescription .”

“Het is een opluchting dat de kop eraf is voor de ploeg. We wilden hier toch graag een rit winnen, maar het mislukte elke keer. Die nul stond al veel te lang achter de naam van Vacansoleil, maar ik hoor dat Juan-Antonio Flecha ook goed was in Gent-Wevelgem. Het tij is aan het keren.”

“Ikzelf zit nog niet aan mijn topniveau dat ik vorig jaar in de Giro had. Er kan nog wat bij. Dat spaar ik voor de Tour”, aldus De Gendt. “In het Baskenland en Californië gaan we onze ploeg wat testen. Hopelijk staat alles dan op punt voor juli.”