Het is een tijdje geleden dat we Heinrich Haussler nog zo goed zagen rijden in een klassieker. Hij toonde al zijn goede vorm in de Omloop het Nieuwsblad, maar een echt resultaat reed hij nog niet. Zondag eindigde hij vierde in Gent-Wevelgem, een resultaat dat prespectief biedt. “Ik heb mijn benen weer terug”, vertelt hij aan CyclingNews.

Heinrich Haussler kennen we vooral van zijn jaar 2009. Hij reed er een ontzettend sterk voorjaar, maar moest het vooral stellen met een aantal ereplaatsen. Ook zondag in Gent-Wevelgem, 4 jaar later, is dat weer het geval there how to buy tramadol online tramadol generic . De Duitse Australiër viel aan op de Maneberg en legde daarmee een definitieve plooi in de koers ultram generic generic ultram information ultram dosage . Hij kreeg gezelschap van 9 andere renners, waaronder Sagan, Bozic en Van Avermaet. Samen reden ze naar de kop van de koers en vervolgens ook naar de finish. Het scheelde niet veel, want het peloton zat hen op de hielen. “Ze wilden niet rijden”, reageert hij gefrustreerd bij CyclingNews.

“En of ik boos ben valum without prescription order valum america cheap valum order . Ik gebruikte teveel energie om vooraan bij de kopgroep aan te sluiten. Het was een hele zware koers, vooral omdat ik altijd alleen moest fietsen. De helft van de kopgroep reed niet vol door, omdat ze wachtten op hun kopman. Bullshit! Stelletje rukkers. Maar de koers is wat het is. Het was een frustrerende koers. Ik wilde vooral aanvallen, maar dat had geen enkele zin. De rest wilde niet volgen.”

“Sinds het begin van het seizoen rijd ik goed. Mijn benen en de form zijn terug. Ik heb weer dat gevoel. Het enige waar ik aan moet werken is mijn positionering. Die moet verbeteren als ik betere resultaten wil halen.”