Vandaag is het Europees Kampioenschap Piste van start gegaan. De junioren uit België hebben nog geen medaille weten te veroveren. Er zijn nog 4 dagen in dit EK op de Piste te gaan.

Dit Europees Kampioenschap voor junioren op de piste valum cod order valum america buy valum nz . Gaat door in Zuid-Korea. Voor ons land rijden er 7 landgenoten mee. 2 Weken geleden wisten de Belgen Nicky Degrendele en Catherine Wernimont ultram mexico generic ultram information ultram without prescription . Brons te nemen tijdens het EK in Portugal. Dit keer zijn zij reeds uitgeschakeld in Zuid-Korea.

Zij geraakten niet buy valium australia buy valium online no prescription today buy valium canada door de kwalificaties voor de teamsprint adderall generic adderall generic adderall mexico . Er kunnen zich slechts 4 duo’s kwalificeren. En Nicky Degrendele met Catherine Wernimont werden 5de. Ook in de scratch voor vrouwen of ploegenachtervolging lukte het voor onze landgenoten niet. Om een medaille te verzilveren.