Carlos Betancur lijkt zich te mogen opmaken voor zijn eerste Tour de France. De 24-jarige Colombiaanse pocketklimmer wordt door zijn ploegleider information about ultram no prescription generic ultram information cheap ultram no prescription Vincent Lavenu buy accutane in mexico click here buy accutane paypal op de site van Cyclingnews namelijk naar voren geschoven als dé kopman van Ag2r-La Mondiale voor de komende editie van de Franse wielerhoogmis.

“Carlos wil de Tour rijden en ik denk dat het parcours bij hem past”, aldus de Franse ploegleider. “Er zijn een paar serieuze bergetappes, maar ook een aantal bergachtige ritten met finales voor ‘puncheurs’ en ik denk dat die vooral goed voor hem zijn. De twee middengebergte ritten in de Vosges kunnen het klassement al vormgeven generic adderall adderall generic generic adderall online .”

Domenico Pozzovivo lijkt dan weer verstek te zullen geven voor ‘la Grande Boucle’. De Italiaan zal waarschijnlijk – net als dit jaar – de dubbel Giro-Vuelta doen. Met dank aan de Belgische kasseienrit die in het Tour-parcours van 2014 is opgenomen. “Ik denk dat hij zich op de Giro zal concentreren, want kasseien liggen hem niet”, stelt Lavenu. “Deze etappe gaat erg belangrijk zijn voor het klassement, kijk maar naar het verleden toen Iban Mayo (2004) en Fränk Schleck (2010) hier de Tour al verloren. Betancur zal niet Parijs-Roubax gaan rijden, maar we gaan de rit zeker verkennen cheapest priligy visit us priligy pharmacy .”