Deze namiddag was er een persconferentie i.v.m de wedstrijd Gent-Wevelgem die morgen op het programma staat, omwille van de koude temperaturen heeft men alvast de beslissing genomen om de startplaats van de wedstrijd te wijzigen van Deinze naar Gistel ativan online usa buy ativan mexico generic ativan information .

Start wedstrijd te Gistel

De start zal dan wel in Gistel gegeven worden, dit wil niet zeggen dat men morgen in Deinze geen renners zal kunnen spotten, het startpodium zal op dezelfde plaatst als normaal staan waar alle renners het startblad zullen komen tekenen. Hierna gaan de renners Milaan-Sanremo gewijs terug naar de ploegbussen buy valium fedex buy valium online usa valium generic . De ploegbussen brengen de renners tot in Gistel en hier zal de wedstrijd aangevat kunnen worden.

Deinze of Gistel heeft op wedstrijdvlak weinig invloed

Gistel ligt vanaf Deinze 45km verder op het traject, of zo’n 1 uur wedstrijd waar anders ook weinig noemenswaardig gebeurd, morgen omstreeks 9 cheap ambien buy ambien online canada buy ambien us .30u gaat men bekijken of er nog aanpassingen aan het traject dienen te gebeuren. De passage in Frankrijk schrappen is dan nog één van de mogelijkheden what is tramadol how to buy tramadol online where to buy tramadol without prescription . De organisatie hoopt in ieder geval dat er niet al te veel sneeuw meer zal bijvallen.